On mennyt tovi kun viimeeksi kirjoitimme Ulpusta. Aika tuhraantuu joulukiireisiin ja lapsien kaikenlaisiin juhliin ...... yksi eskarissa ja kolme koulussa ( yksi onneksi vielä kotona ). Ulpun ja perheen aika on siis mennyt joulukiireiden hoidossa ..... on osteltu lahjoja ja leivottu pipareita, yms.

Seuraava suuri tapahtuma on kinkunpaistoseremonia, joka on periytynyt anoppilasta. Anopin paistaessa kinkkua se epäonnistui hänen mielestään joka kerta, milloin oli ylikypsää ja luut irtosivat tai liha oli kuivaa ...... mutta joka kerta kinkku oli erinomaista. Nyt kun emme ole käyneet mummilassa moneen vuoteen olemme jatkaneet seremoniaa kotona ........ ylikypsää ..... luut irtoavat ...... piloille meni ..... mutta nyt kylläkin aivan huumorimielessä ja kinkku on yhä edelleen erinomaista .... niin myös anopin mielestä joka vuorostaa on meidän luona kinkkua syömässä.

Ulpulle itselleen kuuluu aivan hyvää. Tyttö on päässyt joka päivä lenkille, kun on aikansa painostanut, vaikka välillä olisi tarvinnut luistimia kenkien sijaan. Kaunis jouluinen maisema hävisi hetkessä ja nyt aurinko paistaa ja nurmi vihertää.

Ulpulla on rokotus maanantaina ja toivottavasti lääkärin ovesta päästään ilman kantamista sisällä ....... lääkäriin meneminen on aina jännä paikka. Edellisillä kerroilla Ulpu ei ole edes huomannut piikkiä kun apulaiset ovat työntäneet suun täyteen herkkuja, ettei noutaja saisi kammoa piikitykseen ..... hyvin on onnistuneet ! Bultsaripojat ...... vaikka ovat muuten karskeja poikia, eläinlääkäriin kaverit on aina kannettava sisään ja odotushuoneessa jaloille saa hieronnan kun kaverit tärisevät sylissä !!!

1118971.jpg

Pipareita leivottu ..... ovat kuulemma näköiset .....  !!!!

1118972.jpg

JÄNNITTÄÄ ..... onkohan mulle pakettia !!!