Ulpukan toinen koiranäyttely oli Puumalassa. Puumalaan lähdimme aikaisin ajamaan, koska joutuisimme jättämään osa lapsista mummilaan hoitoon. Pojat oli palkattu hoitamaan kotiin jääviä eläimiä ...... kovalla taksalla 50€. Osa palkasta pojat joutuivat kylläkin käyttämään ruokaan, olivat itse näin suunnitelleet. Matka meni muuten kivasti, mutta kun meillä ei ollut autossa koiraverkkoa eikä boxia, niin tyttönen yritti tulla jatkuvasti istumaan takapenkille. Seuraavaan näyttelyyn mennessä on pakko hommata esim. boxi missä tyttönen matkustaa. Saavuimme näyttelypaikalle n. tuntia ennen arvosteluja. Oli melkoisen tuulinen päivä ja mahdollisesti jopa sataisi vettä ..... olimme varautuneet kaikkeen.

1041149.jpg

1041155.jpg

Tuomarina näyttelyssä oli ELENA RUSKOVAARA. Näyttely oli Ulpun ensimmäinen junnuluokassa ja siis ensimmäinen josta jäisi merkinnät rekisteriin. Kenttänä oli nurmikenttä joka on ollut koulutuksessa tyttösen ongelmana, koska kuono tuppaa menemään heinikkoon kävellessä ..... toivotaan ettei nyt.

1041159.jpg

1041163.jpg

Kesken arvostelun tuomarin kahvikuppi kaatui ja se kiinnitti tietysti  ahneen noutajan huomion .... toivotaan ettei vaikuttaisi ...... !

1041170.jpg

1050291.jpg

Tuomarina : Elena Ruskovaara

Arvostelu:

Erittäin feminiininen, oikeat mittasuhteet omaava narttu, jolle toivoisin astetta vahvemman luuston, kallo saa leventyä, hyvät takakulmaukset ja ikäisekseen hyvä eturinta, etuosa voisi olla paremmin kulmautunut, taka-askel voisi olla joustavampi.

Laatuluokka: JUN EH

Kilpailuluokka: JUK2

Ensimmäinen junnunäyttely meni suunnitelmien mukaan ..... tästä on hyvä jatkaa