Ulpun on päästävä joka päivä tekemään lenkki ...... on oppinut aloittamaan painostuksen joka päivä samaan aikaan. Tyttö alkaa tökkimään kuonolla ja jos laittaa vääränlaisen (ulkoilupuvun takki) takin päälle niin noutaja innostuu aivan suunnattomasti.

Jos emme pääse molemmat lähtemään viemään koiria lenkille joutuu Helena käymään tyttö/poika ja tyttö/poika yhdistelmällä lenkillä. Eli pojat pääsevät vuorotellen tytön kanssa ulos. Pätkäjaloille riittääkin puolet tytön lenkistä, koska joutuvat tekemään puolet enemmän töitäkin samalla matkalla ....... pojille tulee askelmittariin aika paljon enempi lukemaa.

Onneksi Ulpukalla on kurapuku, se estää kyllä mukavasti likaantumiselta ..... kevyt alustapesu on silti tehtävä, mutta ei tarvitse pyykätä koko koiraa. Nyt tyttönen joutuu tyytymään hihnalenkkiin pyörätiellä, kun metsään ei viitsi lähteä vapaana juoksuttamaan.

Lenkkeilyn jälkeen on koko poppoo sitten loppuillan rauhallinen ja tekee se hyvää myös isännille itseleenkin ........ tyttö hoitaa samalla myös koko perheen kunnon !!

1060744.jpg

1060746.jpg

1060743.jpg