ELI se on Ulpukan aikuispaino ...... 27,5 +/- 0,5kg. Ulpukan paino ei ole hirveästi enää muuttunut 10kk iän jälkeen. Paino selvisi eläinlääkärissä käynnin yhteydessä. Lääkärissä käynti meni alkuhermoiluiden jälkeen hyvin ja tyttönen ei taaskaan huomannut että kaksi piikkiä annettiin niskaan, kun apulainen työnti raksua suuhun niin paljon kun ehti ..... ja noutajallehan maistui !!!

Lääkäri kehui että on kyllä kaunis tyttönen. Lääkäri kyseli samalla onko ollut mitään ongelmia kun merkintöjä käynneistä heillä ei ole muita kuin rokotuksia. Tervehän tyttö on ollutkin sen mato-ongelman jälkeen ..... kunnon loishäädöllä on sekin ongelma selätetty !

Borikselle tuli tänään KULTAPOSSUKERHON (Pedigreen klubi) paketti, jossa oli säkki ruokaa ja dentalstick paketti ....... Boba kyllä toivoo ettei kaverit tiedä että kuuluu kultapossukerhoon ......... ! Ruoka menee pojille ja purupatukat pitää jakaa tytön kanssa ..... tyttö perhana kun syö parempaa ..... silkkiturkki kun on.

JURI on ollut hieman kipeänä paripäivää. Kaverilla on vatsa mennyt aivan kuralle. Eilen ei suönyt mitään ja annoimme imupektiä ja canikur tabletteja. Poika oli jo toipunut sen verran että hinkui jo lenkille tänään ....... ruokakin alkoi jo maistumaan, mutta annetaan pieniä annoksia ja seurataan miten vatsa kestää.

Lenkillä siis käytiin. Keli on kyllä niin karsea ettei paljon viitsisi lähteä, mutta parempi käyttää kun kestää riehumisia sisällä ....... kaverit kun on tottuneet jokapäiväiseen lenkkiin ja jaksavat kyllä siitä muistuttaa niin kauan ennen kuin lähdetään ........ !!!

 

KURJA KELI ei lunta pihalla ..........

1122224.jpg

........ eikä tiellä !

1122240.jpg

Ulpu silti innokas lähtemään (vanha kuva ..... on vielä luntakin)

1050802.jpg