Lahti ..... menomatka sumua ja vesisadetta. Näyttely on suuri, onhan se kansainvälinen näyttely. Odotukset ei ole kovin korkealla, koska Ulpu ei ole aiemmin käynyt näin suuressa ja näin paljon ihmisiä sisältävässä näyttelyssä, eikä tytön karvapeite ole hyvässä kunnossa, sillä talvikarva on tehnyt tuloaan ja kesäpeite on juuri irronnut, joten tyttö näyttää enenpi labbikselta kuin kultsulta. 

Jo heti ovella tyttönen teki stopin ja minun piti nostaa tyttö kynnyksen yli. Ystävällinen järjestysmies sanoi että voimme jäädä odottamaan siihen siksi aikaa kun Helena selvittää paperityöt. Olo oli minulla melko tukala, koska huolehdin kolmesta kassista kameralaukusta ja nyt myös noutajasta. Pienen odottelun jälkeen Ulpu oli valmis lähtemään Helenan perään käytävää pitkin.

1050480.jpg

Tupa täynnä ja niin myös HÄKKIALUE ..... onneksi jätimme oman häkin autoon ja tyydyimme seisoskelemaan pelkästään kehänlaidalla. Ulpukin alkaa tottumaan alkuhässäkän jälkeen.

1050483.jpg

1050485.jpg

Pieni tauko ennen seuraavaa arvostelua

1050487.jpg

1050488.jpg

1050489.jpg

Tuomarina toimi CRISTIAN STEFANESCU , ROMANIASTA. Tuomari ei paljoa tunnustellut koiraa, päätä vähän taputteli ja hampaatkin piti itse näyttää. Hieman juoksutusta, tiukka tuijotus ja arvostelu.

1050491.jpg

1050492.jpg

1050493.jpg

Tuomari : Cristian Stefanescu , ROMANIA

Arvostelu: (Suomennettu)

Pehmeä yleisvaikutelma, saisi olaa massavampi, lyhyt kaula, syvä rintahehä, kintereet kääntyvät liikkeessä liikaa ulospäin, normaali karvanlaatu

Laatuluokka: JUN EH

Kilpailuluokka: JUK4

Näyttely meni meistä hienosti ..... ei olla koskaan oltu näin tyytyväisiä punaiseen nauhaan ..... jäi silti vielä kirittävää seuraaviin (se pinkki). Helena huomasi itse ainaskin yhden virheen esityksessä kun kuvia katseli .... Helena pitää Ulpukan häntää liian korkealla .... treeniä siihen !