Ohi on valkoinen joulu ja ohi on puhdas noutaja. Kävimme ensimmäisellä kinkunpolttolenkillä ....... valkoinen maa oli muuttunut lenkkipolulla kuravelliksi, mikä näkyi myös noutajan ulkoasussa.

Onneksi pääsimme nauttimaan valkoisen joulun vaikka lunta oli vain muutama sentti. Tänään olimme palanneet taas takaisin karuun kuraiseen maisemaan. Lapsien toive oli että lunta olisi edes jouluna ...... sitä onneksi tuli kuin tilauksesta ja joulumieli oli pelastettu.

Palataakseni lenkkeilyyn koirien kanssa ........ vaikka noutajalla onkin kurapuku, niin se ei kyllä oikein sovi metsässä vapaana juoksentaluun, kun se saattaa tarttua kiinni puihin, yms. No ..... se kyllä sitten kostautuu ja koko porukka noutaja ja Bultsarit kävivät kevyen alustapesun kautta ennen sisälle pääsemistä.

Herkkuja tuntuu olevan niin paljon että näitä kinkun/suklaan sulattelulenkkejä tulee useita, ennen kuin uskaltaa seuraavan kerran käydä puntarissa ...... koirillehan se kyllä sopii. Mummi ja ukki eivät paljoa helpottaneet urakkaa, kun toivat lisää 2kg suklaata ... voihan perh... na !!

1156066.jpg

Kyllä nouskari oli tyytyväinen vaikka kuraimuri olikin ....

1156076.jpg

Alustasuojattuko ...... ???

1156061.jpg

1156077.jpg

EI lunta ..... vaan VETTÄ ...... !!!