Nyt on ongelmia jaloissa niin noutajalla kuin omistajalla. Ulpukan ongelmat johtuvat lumipalleroisten muodostumisesta anturoihin ja isännällä on nilkka nyrjähtänyt lavakasaa siirtäessä ..... pakkotauko noutajan ulkoilutuksessa ..... siis iskällä ..... äitikkä joutuu enemmän käymään lenkillä ( siis tyttö/poika tyylillä).

Ulpulle alkoi muodostumaan anturoihin paakkuja lenkillä ollessa. Ensimmäiset kolme kilometriä meni hyvin, mutta seuraavat kolme kilometriä takaisin kotiin oli jatkuvaa paakkujen irroitusta. Karvat täytyy leikata vieläkin lyhyemmiksi ja vielä päälle tassuvahaus.

1068533.jpg

SUUREMMAT KÖNTIT ON JO POIS RAAPUTETTU

1068534.jpg

NO ..... sitten vielä isäntä ISKÄ ! Jalka meni siis lavakasan siirtämisessä paikasta A paikkaan B. Lavat täytyi siirtää pois siitä paikasta toisen telttatallin tieltä ....... siinä oli aiemmin ollut talli ja maan sisässä oli valmiiksi betoniporsaat mihin kiinnittää talli. Tietysti olisihan ne kasat voinut kasata alunperinkin hieman sivumpaan, mutta kun siihen ei ollut tarkoitus enää kasata tallia ....... no, tilanteet muuttuu nopeasti. Astuin pienen kumpareen päälle ja silloin rusahti nilkassa. Nyt sitten nilkutellan jalka mustana eteenpäin ja odotellaan milloin päästään taas noutajan kanssa lenkille !!!!

1068529.jpg

Tuosta keltaisen kupin reunasta ne siirrettiin punaisen kupin toisellepuolelle .....

1068531.jpg

..... kannattiko ..... tuntuu HÖLMÖLÄISTEN hommalta !!!

1068535.jpg

JOKO LÄHDETÄÄN LENKILLE .... vai tekeekö kipeää !!